Осветление

С помощта на Смарт осветлението не получавате само светлина. Получавате удобстство и комфорт, сигурност, контрол над количеството и цветовете на светлината.

Отопление и охлаждане

Предимството на това да можете да контролирате отоплението, топлата вода или охлаждането във вашия дом не е само комфорта, който си създавате по този начин. Чрез правилния контрол можете да постигнете доста голяма разлика в ежемесечните си сметки за електричество, топла вода и отопление.

Сигурност

Алармените системи могат да бъдат скъпи и затова често ги избягваме, за да предпазваме дома си. Това, което ние можем да ви предложим е доста по-евтин и достатъчно сигурен начин да предпазите дома си. Вие контролирате всичко сами!

Здраве

Управлявайте термометър, масажор и кантар през Вашия смарт телефон, за пълен контрол над посочените устройства. Устройствата, които предлагаме са интегрирани към Apple Health и голяма част от други приложения за Android, за следене на здравния Ви статус.

Изграждане на Умен дом

Ако желаете целия Ваш дом да бъде изпълнен със Смарт устройства, които да управляват Вашето осветление, отопление, топла вода, охлаждане, да подпомагат за Вашата сигурност и комфорт, можете да се възползвате от нашата услуга за цялостно изграждане на Умен дом.

Имате допълнителни въпроси?

Свържете се с нас