Изграждане на Умен дом

Лесно и бързо

Ще се погрижим за цялостното изграждане на Вашия Умен дом

Ако желаете целия Ваш дом да бъде изпълнен със Смарт устройства, които да управляват Вашето осветление, отопление, топла вода, охлаждане, да подпомагат за Вашата сигурност и комфорт, можете да се възползвате от нашата услуга за цялостно изграждане на Умен дом.

Стъпки за изграждане на Умен дом

Изпратете запитване

Заявете посещение на Вашия дом за изграждане на Умен дом и ще се свържем с Вас възможно най-бързо, за да организиме оглед.

Оглед на Вашия дом

В рамките на не повече от час ще се срещнем с Вас, ще направим оглед на дома Ви и Вие ще ни споделите какво искате да управлявате в него с помощта на Смарт устройства. Ние ще Ви дадем допълнителни препоръки и съвети, ако има нужда.

Оферта

Ще Ви изготвим ценова оферта с включени всички устройства, които сме договорили предварително на огледа и ще Ви я изпратим, за да я одобрите.

Изграждане на Умен дом

Наша отговорност е изграждането на Вашия Умен дом. Това ще стане в рамките на деня, в зависимост, колко устройства трябва да се монтират и настроят. Ще Ви обясним и покажем как да ги използвате и ще направим нужните инсталации на Вашия телефон. На края на нашето посещение ще бъдете готови да управлявате дома си.

Желаете комфорт и контрол над Вашия дом?

Свържете се с нас и заявете нашата услуга